Let's some fun :)
Dobra, już mam jedno
"12. Osoby, ktore nie dostaly wiadomosci sa miastowymi." i
"Przeczysccie skrzynki!".
Czyżby nie wszystkie role dotarły?
Skrzynki przepełnione?
Jeśli tak, odrzuciłbym Sonica, Kocicę, jej koleżankę i jeszcze kilku graczy, którzy mają mało postów/nie udzielają się zbytnio. Ofc to nie jest sprawa pewna, bo nawet tacy mogą wymieniać się pokaźną korespondencją. Mimo wszystko (jeśli to prawda), wskazuje to bardziej na osoby, które często mają przepełnione skrzynki (mają jakąś rolę).
Anyway, słaby (ale jakiś zawsze), punkt zaczepu.
Ok, póki co idzie dość dobrze. Dzięki sprzeczce Fasta z Cahan i duecie Kocicy z DL, ludzie przestali oskarżać Loka tylko dlatego, że jest żółty i Niedzieli tylko dlatego, że jest Niedzielą i (WOOOW!) jeszcze żyje
Na razie dość zgrabnie rozbiliśmy głosy (@Sentarus- wysłałem MG lincz na Freezonie, bo nie byłem pewien na kogo zagłosowałeś- nie dałeś mi nigdzie znać, a nie chciałem, żebyś przykładowo zagłosował na Pawka).
Miasto będzie ogarniać Cahan i Duecik, my powinniśmy raczej wierzyć w ich niewinność (szczególnie Cahan), choć oczywiście nie wszyscy. Czas przemykania się i "nie wiedzy" pomału dobiega końca i trza bd albo wysnuwać własne teorie albo podpiąć się pod obecnie istniejące.
Póki co jest nieźle, Sonic dorzucił też swoje 3 grosze, a On umie przekonywać
Czekamy. Tymczasem zapraszam do tematów z linczem/mordem i postami.
Over & Out
Lev
A więc.
Na chwilę obecną proponuję takie rozwiązanie:
Ja + Crusader na Cahan (nie ma innego wyjścia po testamencie Waver'a).
Sentarus- still in Freeez
Fenir- niech uwierzy Cahan i zavotuje za... Jeszcze zobaczymy
Generalnie, im dłużej przeżyje Cahan, tym lepiej dla Nas.
Nie ma dowodów.
Inaczej, dowody zawsze się znajdą, tylko obecnie mamy ręce związane. Ja z Crusader'em MUSIMY zagłosować na Cahan, bo inaczej... nie ma to sensu. Właściwie, każdy głos, który nie jest na Cahan jest bez sensu (dziwię się, że jeszcze tego nikt nie napisał). Nie możemy ryzykować. Jednak mimo wszystko, im dłużej pożyje Cahan, tym ofc lepiej dla Nas. Co za tym idzie, Ty Fenirze (lub jeśli będzie to Zimny, to Sentarus), musicie zagłosować na opozycję. Z resztą- na razie czekamy.
Ja ze swoim postem na Cahan (który niedługo napiszę), też się wstrzymam.